Hvad laver vi

vækst

Change Impact er et Rådgiverfirma, og vi tilbyder rådgivning og konsulent ydelse til jeres virksomhed, indenfor områder som
manglende indtjening – eller ønske om mere vækst Vi hjælpe jer med målrettet indsatser tilbage på rette vej og sikre i er “klædt” på og sikret en sund platform fremover

Vi besidder stor erfaring med Digitale transformation, Industri og BIM, begge emner hvor en strategi og proces må udvikles og implementeres.
Kunde Loyalitets projekter, business intelligent hvor vi udnytter data i jeres virksomhed til Salgs optimering med potentiale for kunde udvikling i jeres virksomhed.

Digital transformation bringer masser af nye tanker, ideer og det kan være forvirrende og finde rundt i alle begraberne og hvad betyder det for jeres virksomhed.
Derfor ser udfordringer der opstår som ny IT platform med nye typer af løsninger der skal håndteres i jeres virksomhed, IKT aftaler der må håndetres og mange nye produkter, løsninger der er på vej, udfordringer i som virksomhed må tage stilling til og vi kan som uvildig rådgiver kan hjælpe jer på rette vej.