Reference kunder

Sign Conceptimage001
”I september 2015 var ejerkredsen i SignConcept ved at miste overblikket over vitale dele af virksomheden. Vi kontaktede Change Impact og i løbet af ganske kort tid – vi taler få dage – blev der skabt et overblik over situationen og igangsat de nødvendige tiltag og tilpasninger.
Change Impact formåede at skabe ro omkring de økonomiske og administrative opgaver i virksomheden og frigjorde derved ressourcer hos ejerkredsen som kunne bruges til salg, opfølgning og egen produktion. Samtidig blev vi udfordret på vores salgsindsats og opfølgning, hvilket allerede har skabt resultater i form af stigende omsætning.
Samarbejdet med Change Impact er forløbet rigtig godt og alle vores forventninger er blevet indfriet. Vi har derfor aftalt med Change Impact at vi omgående har etableret et Advisory Board således at vi også fremadrettet fastholder og følger op på alle de tiltag og forandringer virksomheden har gennemgået over de seneste tre måneders forløb.
Vi kan varmt anbefale Change Impact – de har kompetencerne, erfaringerne og værktøjerne til at hjælpe virksomheder tilbage på sporet.

Jacob Nielsen, Ejer og direktør SignConcept ApS”