Lej er Advisory Board

download (2)

LEJ ET ADVISORY BOARD

Change Impact tilbyder jeres virksomhed, i nu kan leje et Advisory Board. Vores Advisory Board består af erfarende virksomheds specialister, der sammen med dig sikre at netop jeres virksomhed får løst de udfordringer du sidder med i virksomheden.

Driver du et enkeltmandsfirma eller virksomhed i selskabsform, så vil det ofte være særdeles gavnligt at få drøftet en række problemstillinger omkring din virksomhed med andre. Det kan handle om virksomhedens udforinger som strategiske overvejelser, økonomiske forhold, sikke vækst, personale, forretningsudvikling, ny viden eller forberedelse til generationsskifte,
Er virksomheden ikke er stor nok eller klar til en formel bestyrelse, står i ofte alene med disse overvejelser, og det er vores erfaring, at en række ledere godt kunne tænke sig et forum bestående af et Advisory Board, der kan tilføre virksomheden ny viden og input, i fortrolighed.

Hvad er et Advisory Board?
Et Advisory Board er det samme som en bestyrelse, bortset fra, at bestyrelsen har en lovbestemt magt i aktie- og anpartsselskaber og dermed et økonomisk og juridisk medansvar samt en tilsynspligt i virksomheden, det er den væsentlige forskel, der definerer et Advisory Board.
Et Advisory Board bidrager til vækst og forbedringer i din virksomhed, et Advisory Board kan være mere ”behageligt” for både deltagerne og for ejerlederen, i det et Advisory Boardet netop ikke har magt.